Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Εορτή Αγίου Παντελεήμονος στα Σελιανίτικα.

Με κατάνυξη, ευλάβεια και αρκετή προσέλευση πιστών την Κυριακή 27 Ιουλίου τελέστηκε και φέτος η πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προς τιμή του Αγίου Παντελεήμονος, στον ομώνυμο ιερό ναό που βρίσκεται εντός του κοιμητηρίου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος πρόσφεραν στο πολυπληθές εκκλησίασμα τα καθιερωμένα, από ιδρύσεως του συλλόγου, γιορτινά γλυκίσματα. 
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος ευχαριστούν το αρτοποιείο "Κουτρόπουλος" για την δωρεάν παροχή του σε γλυκίσματα.

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Διοργάνωση 2οι Κολυμβητικοί Αγώνες Αιγιάλειας σε Ανοικτή Θάλασσα.

Οι σύλλογοι, Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος και Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Λόγγου, συνδιοργανώνουν τους "2ους Κολυμβητικούς Αγώνες Αιγιάλειας σε Ανοικτή Θάλασσα" την προσεχή Πέμπτη 17 Ιουλίου και ώρα 17.30 μ.μ. 
Συμμετοχή: Ελεύθερη. Επιτρέπεται σε άτομα από 10 ετών και άνω. 
Αιτήσεις - Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι και μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. 
Περισσότερες πληροφορίες και έντυπο υλικό στην ιστοσελίδα www.selianitika.gr.

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας στα Σελιανίτικα

Το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος διοργανώνει την προσεχή Κυριακή 13 Ιουλίου και από ώρα 10.00 π.μ. εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος των Σελιανιτίκων. Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του συλλόγου (πρώην κοινοτικό κατάστημα, έναντι του Ιερού Ναού του Αγίου Βασιλείου). Να σημειωθεί ότι ο τοπικός σύλλογος έχει δημιουργήσει από το 2011 την Τράπεζα Αίματος για τα Σελιανίτικα με σκοπό την κάλυψη των κατοίκων σε αίμα όταν παραστεί ανάγκη.