Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Για τρίτη συνεχή χρονιά την Τρίτη 08 Μαρτίου στο εστιατόριο " Παράνομες Γεύσεις " πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από το Διοικητικό συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε μια ευχάριστη βραδιά με φαγητό, κρασί και διασκέδαση για τις παρευρισκόμενες κυρίες στις οποίες δόθηκε επίσης η ευκαιρία να βρεθούν και να συζητήσουν για διάφορα θέματα που τις απασχολούν, ενώ σε κάθε μια προσφέρθηκε και από ένα λουλούδι που ήταν ευγενή χορηγία από το ανθοπωλείο "Ορχιδέα" στα Σελιανίτικα και του Συλλόγου.
Η 8η Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης και αποτίμησης των αγώνων του γυναικείου κινήματος και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος σεβόμενος τους αγώνες, τη ζωή και το πνεύμα των γυναικών τιμά την ημέρα αυτή κάθε χρονιά με ανάλογες εκδηλώσεις.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Συλλόγου Ήλιος

Μέσα σε φιλικό και εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου « Κανελλή » παραλία Σελιανιτίκων. Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατήρ Ανδρόνικος και στη συνέχεια ακολούθησε ομιλία από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γεώργιο Ρόζο ο οποίος μαζί με τις ευχές του προς τους παρευρισκόμενους για το νέο έτος αναφέρθηκε και στους στόχους του Συλλόγου για την νέα χρονιά. Αμέσως μετά την ομιλία του Προέδρου ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους υψηλούς παρευρισκόμενους. Με την παρουσία τους τίμησαν το Σύλλογο η Αντιδήμαρχος Παιδείας - Πολιτισμού - Κοινωνικής Μέριμνας Βασιλική Ψυχράμη, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Συμπολιτείας – Ερινεού Μιχάλης Κωνσταντίνου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αιγιάλειας Μαρία Μπιρμπανάγου, Δημήτρης Καμπέρης και Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σελιανιτίκων Παύλος Δημακόπουλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγίου και μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Ευάγγελος Ευαγγελίου, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΜΕ Θεόδωρος Στεφανίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγου Γονέων Αιγίου Βασίλης Μανουηλίδης, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑ Δημήτρης Μπακογιάννης, ο Πρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου Αβύθου « Αχαιοί » Ανδρέας Παλαιολογόπουλος, το μέλος της Δημοτικής Ενότητας Αιγίου Μαρία Καβούνη, οι εκλεκτοί φίλοι Κωνσταντίνος Κλάγκος, Γιάννης Μεντζελόπουλος, Θόδωρος Δημόπουλος, Παναγιώτης Κουτρόπουλος, Μούλιου Μαρίνα και Κατιάννα Θεοδωρακοπούλου καθώς και πλήθος μελών. Τυχερή της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί της πίτας και έλαβε το δώρο του Συλλόγου ήταν η κα Φρύνη Αγριόμητρου.

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά. Τα παιδιά διασκέδασαν και ευχαριστήθηκαν τη γιορτή με τα διάφορα και ποικίλα ψυχαγωγικά παιχνίδια του κλόουν που είχε φέρει ο Σύλλογος. Η είσοδος ήταν ελεύθερη και υπήρχε μπουφές με γλυκίσματα, αναψυκτικά, σνακ και ροφήματα για όλους τους παρευρισκόμενους προσφορά του Συλλόγου και των Χορηγών. Με την διοργάνωση αυτή το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ολοκλήρωσε για φέτος τις εκδηλώσεις του, ευχαριστεί τους Χορηγούς για τη συμβολή τους και εύχεται σ' Όλους Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το νέο έτος με Υγεία, Ευημερία, Δημιουργικότητα και Προκοπή.