Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

1ος Αγώνας Αθλητικής Ερασιτεχνικής Αλιείας




Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος στα πλαίσια των Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων 2009 της ΔΕΠΑΠΠ Δήμου Συμπολιτείας και σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας διοργανώνει τον 1ο Αγώνα Αθλητικής Ερασιτεχνικής Αλιείας Επιφανείας από σκάφη 06 έως και 08 Αυγούστου στην θαλάσσια περιοχή Σελιανιτίκων – Λόγγου – Αβύθου Δήμου Συμπολιτείας και πιο ειδικότερα από το παραλιακό κατάστημα « Μπο Ριβάζ » Λόγγου μέχρι και την περιοχή « Μάτι » Αβύθου.

Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν για τον ενδιαφερόμενο αλιέα. Απαραίτητη προϋπόθεση για τους ενδιαφερόμενους αλιείς είναι να φέρουν ατομική άδεια αλιείας σε ισχύ και τα συμμετέχοντα σκάφη να είναι εφοδιασμένα με τις προβλεπόμενες άδειες πλόων και άδειες αλιείας σε ισχύ καθώς επίσης να φέρουν τα απαιτούμενα σωστικά και πυροσβεστικά μέσα.

Διευκρινίζεται ότι ο αγώνας είναι ανοικτών συμμετοχών και μπορούν να δηλώσουν όποιοι ενδιαφέρονται ανεξαρτήτου περιοχής.

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα να δηλώσουν επιθυμητή ημερομηνία συμμετοχής τους ή να συμμετέχουν και τις τρεις ημέρες του αγώνα.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι παρόντες στις 06 Αυγούστου και ώρα 05.30 ( απογευματινή ώρα ) στην περιοχή Δασύλλιο ( δίπλα στην παιδική χαρά ανατολική παραλία Σελιανιτίκων ) όπου θα κηρυχθεί η έναρξη του αγώνα από τον Αλυτάρχη.

Στην τελετή έναρξης θα διανεμηθεί κατατοπιστικό έντυπο σ’ όλους τους συμμετέχοντες για ότι αφορά τον αγώνα.

Παρακάτω παρατίθεται αναλυτικώς το πρόγραμμα του αγώνα από 06 έως 08 Αυγούστου :

Στις 06 Αυγούστου και ώρες από 06.00 μ.μ. έως και 09.00 μ.μ. θα διεξαχθεί αγώνας αλιείας με καθετή από σκάφη.

Στις 07 Αυγούστου και ώρες από 09.00 μ.μ. έως και 12.00 π.μ. θα διεξαχθεί αγώνας αλιείας καλαμαριού ( θράψαλα ) από σκάφη.

Στις 08 Αυγούστου και ώρες από 06.00 μ.μ. έως και 09.00 μ.μ. θα διεξαχθεί αγώνας αλιείας με καθετή από σκάφη.

Ημερησίως μετά το πέρας του αγώνα οι κριτές θα ελέγχουν και θα καταγράφουν τα αλιεύματα των συμμετεχόντων. Η συνολική βαθμολογία του συμμετέχοντος θα είναι ανάλογη του βάρους των αλιευμάτων που έχει αλιεύσει.

Στις 08 Αυγούστου στην τελετή λήξης του αγώνα που θα γίνει στην περιοχή Δασύλλιο ( κοντά στην παιδική χαρά ανατολική παραλία Σελιανιτίκων ) θα γίνει η απονομή των επάθλων σ’ όλους τους νικητές καθώς και θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα σ' όλους τους συμμετέχοντες.

Η βραδιά θα συνεχιστεί στο παραλιακό κατάστημα « ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ » περιοχή Δασυλλίου Σελιανιτίκων.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή. Πληροφορίες για τον αγώνα και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα : 6983430455 & 6972604340.

Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι ο Δήμος Συμπολιτείας.